Vijesti

Ne propustite predivni i potpuno besplatni open world RPG – Genshin Impact

Vjerujemo da će mnogi od vas preskočiti ovaj naslov iz jednostavnog razloga što se o ovoj igri možda nije pisalo previše. Ne samo da mi nismo pisali, već i drugi svjecki mediji i svjecki rivjueri nisu pisali o igri. Genshin Impact je grafički predivna open world akcijska RPG avantura koja je uz to potpuno – besplatna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igra od prvog dana ima mikrotransakcije, no istina je da barem zasada ne morate potrošiti niti kune na igru. Vjerujemo da niti nećemo morati.

Igra neodoljivo podsjeća na Zeldu s Nintendo Switcha i neosporno je kako je upravo Zelda bila najveća inspiracija za igru. Od dizajna svijeta (ponovit ćemo – Genshin izgleda predivno), do samih itema u igri koji baš imaju Zelda štih. Je li to loše? Nije. U formulu igru dodajte i Ni No Kuni sastojak i imate jednu jako pitku, igrivu i zanimljivu kinesku open world igru.

Prvi dojmovi igrača su i više nego dobri, a igru možete zaigrati na PlayStationu 4, PC-u pa čak i na Android i iOS mobitelima. Isprobajte, ne košta vas ništa. Mogli biste se prilično pozitivno iznenaditi i izgubiti u predivnom open world svijetu igre.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano