Vijesti

Ne propustite predivni i potpuno besplatni open world RPG – Genshin Impact

Vjerujemo da će mnogi od vas preskočiti ovaj naslov iz jednostavnog razloga što se o ovoj igri možda nije pisalo previše. Ne samo da mi nismo pisali, već i drugi svjecki mediji i svjecki rivjueri nisu pisali o igri. Genshin Impact je grafički predivna open world akcijska RPG avantura koja je uz to potpuno – besplatna.

Igra od prvog dana ima mikrotransakcije, no istina je da barem zasada ne morate potrošiti niti kune na igru. Vjerujemo da niti nećemo morati.

Igra neodoljivo podsjeća na Zeldu s Nintendo Switcha i neosporno je kako je upravo Zelda bila najveća inspiracija za igru. Od dizajna svijeta (ponovit ćemo – Genshin izgleda predivno), do samih itema u igri koji baš imaju Zelda štih. Je li to loše? Nije. U formulu igru dodajte i Ni No Kuni sastojak i imate jednu jako pitku, igrivu i zanimljivu kinesku open world igru.

Prvi dojmovi igrača su i više nego dobri, a igru možete zaigrati na PlayStationu 4, PC-u pa čak i na Android i iOS mobitelima. Isprobajte, ne košta vas ništa. Mogli biste se prilično pozitivno iznenaditi i izgubiti u predivnom open world svijetu igre.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close