Vijesti

“Nećemo raditi kompromise po pitanju kvalitete u GT7” – kaže šef Polyphonyja

Krajem prošlog tjedna odvijalo se veliko finale Gran Turismo Championship 2020 natjecanja kojeg Polyphony Digital i Sony organiziraju u suradnji sa Svjetskom automobilističkom orgnaizacijom (FIA). Tim povodom tvorac Gran Turisma Kazunori Yamauchi osvrnuo se na Gran Turismo 7.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Uvijek težimo najboljem, ne želimo raditi kompromise i želimo isporučiti najbolji proizvod svim igračima. To nije samo moj stav, to je mindset koji je usađen u svih naših 200 zaposlenika”, izjavio je Yamauchi.

Izjava je to koja golica maštu, budući da bi Gran Turismo 7 trebao biti prvi pravi next-gen racer, ali možemo je promatrati i u jednom drugom kontekstu. Kontekstu potencijalne odgode igre.

Naime, Gran Turismo 7 u promo materijalima bio je navođen kao igra za prvu polovicu 2021. godine, a sada se “prva polovica” više nigdje ne spominje. Dakle, druga polovica 2021. je izvjesnija, a Yamauchijevu izjavu smatrat ćemo upravo kao potvrdu toga. Nema kompromisa po pitanju kvalitete.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano