Vijesti

Necromunda izgleda fantastično u novom traileru, a dolazi i kao PS+ naslov za PS5?

Necromunda Hired Gun je uzbudljivi FPS s brzom akcijom koja nadasve podsjeća ponajprije na Doom ili slične arkadne pucačine koje su definitivno popularne na tržištu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas je Sony na svom službenom kanalu izbacio novi trailer pod nazivom Friends Forever. Glavnu ulogu u traileru ima čovjekov najbolji prijatelj – pas.

Pogledajte kako to izgleda u akciji gdje čak i pas ima svoje skillove, kao i mogućnosti nadogradnje.

Ne tako davno stajao je izlazak tek poslije 15. lipnja. Odjednom sasvim u tišini osvanuo je datum 1. lipnja kao službeni datum izlaska igre.

Pogledamo li Sonyjevu politiku vezanu za PS+ igre koje dolaze na PS5, definitivno ima smisla da je upravo Necromunda sljedeći besplatan naslov za PS5 igrače.

Gotovo sve igre za PS5 su bile potpuno nove. Prvo smo dobili Bugsnax te Maneatara u siječnju. Nakon toga u veljači dobivamo Destruction All Stars kao potpuno novi naslov, a isto tako u ožujku Maquette. Posljednja dva naslova su Oddworld: Soulstorm i Wreckfest.

Naravno, za službenu potvrdu morat ćemo pričekati još nekoliko dana kad će Sony otkriti koje to igre stižu na PS+ u lipnju.

Necromunda: Hired Gun definitivno izgleda fantastično i zaista mislimo da bi se mogla svidjeti ljubiteljima arkadnih pucačina. Planirate li zaigrati Necromundu?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano