Vijesti

Need for Speed Unbound nije razočarao, jedan je od najboljih NFS-ova godinama unatrag

U petak je debitirao Need for Speed Unbound, a dok ga naš Goran (@OverhypedG) još uvijek testira, budući da igru ni drugi svjetski mediji nisu dobili prije izlaska, tek sada su krenule stizati prve recenzije.

Tako Unbound u trenutku pisanja ovog teksta drži vrlo dobrih 80% na Metacriticu, što je znatno bolji rezultat od posljednjih nekoliko nastavaka. Primjerice, Heat iz 2019. ima 72%, reboot iz 2015. 65%, a Payback kojeg se svi trudimo zaboraviti zapeo je na samo 60%.

GamesRadar+ hvali odličan osjećaj vožnje pri velikim brzinama te prekrasne vizuale, a zamjera mu online mod koji se ne doima toliko živim kao u singleplayeru čemu zasigurno najviše pridonosi kompletan izostanak policije. TheGamer navodi najbolji vozni model u serijalum hvali veliki izbor automobila, te tzv. risk & reward sistem koji nagrađuje većim nagradama one igrače koji se usude ulaziti u natjecanja s visokim heat levelom, kojeg proporcionalno prate i policijske snage.

Recenzenti većinom hvale priču, koja ima iznenađujuću dubinu, “family is everything” fore po uzoru na pogodite koji filmski serijal, ali koja možda neće sjesti baš svima. Dakle, Fast & Furious fanovi s Unboundom ne mogu pogriješiti, zvuči kao točno ono što tražimo, a je li zaista tako saznat ćete u narednim danima u našoj recenziji.

Igra

Povezano