Vijesti

NFS Unbound će za nekoliko dana dobiti hrpu novog besplatnog sadržaja

Criterion Games je najavio prvu veliku besplatnu nadogradnju sadržaja za Need for Speed Unbound. Tzv. Volume 2 pružit će igračima nove vrste utrka, nove automobile, izazove, kozmetike te nove načine za vožnju s prijateljima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nama najzanimljivija nova mogućnost je online potjere s policijom, policajci će vas sada naganjati online zajedno s prijateljima. S novim odmetnicima izazov je veći, ali je i konačna nagrada veća.

Uz to, dodat će se još 40 novih dnevnih izazova, 30 novih Hot Laps aktivnosti te 4 nova Edndurance događaja. Također, osvježit će se aktualne Rumble i Race playliste te dodati po dvije nove.

S rješavanjem svih novih izazova i utrka bit ćete nagrađeni novom kozmetikom i eventima. Brojna nova kozmetika i kolekcionarski predmeti bit će skriveni diljem Lakeshorea, a ako vam ju se neda tražiti, možete platiti 5 eura za premium DLC koji će ih sve pokazati na mapi što je ujedno jedina nova mikrotransakcija u Unboundu.

Drago nam je da Unbound neće dobiti tretman poput Heata, Criterion Games je najavio dodatne slične pakete sadržaja, a ovaj prvi vozit ćemo od utorka 21. 3. Unbound to i zaslužuje, budući da je na pravi način vratio Need for Speed serijal u život, zaključio je to Goran (@OverHypedG) u FFA recenziji.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano