Vijesti

Neil Druckmann kaže da bi nova Naughty Dog igra mogla redefinirati pojam gaminga

The Last of Us Part II izašao je gotovo prije 4 godine. Rekli bismo da od tada svijet igara više nije isti. Dijelom zbog korone, ali većim dijelom zbog Naughty Doga i percepcije hrpe igrača kako je The Last of Us Part II simbol guranja “woke” elemenata u igre. Nikada niti jedna igra ranije, a ni kasnije, nije podignula toliko prašine kao The Last of Us Part II. Nama je bila fantastična i jedna od najboljih ikada. Naravno da smo napadnuti da smo “woke” portal, ali dobro.

The Last of Us serijal jedan od najboljih ikada i nije čudo da većina igrača jedva čeka vidjeti što nam to ND iduće sprema. Sve što znamo je da je njihov multiplayer projekt otkazan i da je ND razvijao još jednu igru.

Upravo za tu igru Neil Druckmann tvrdi da bi mogla redefinirati poglede na gaming koji ima prosječna publika koja prati igraću industriju. Također, Druckmann tvrdi da je igra na kojoj rade do sada najuzbudljivija uopće.

Kad ovo kaže čovjek iza kojeg stoje igre kao Uncharted, The Last of Us i dr., onda zaista očekujemo da nas nova igra iznenadi na sve moguće (pozitivne) načine. Nadamo se barem teaser najavi na PlayStation konferenciji koju očekujemo u idućih par tjedana.

Povezano