VijestiZanimljivosti

Neki u PS5 paketu dobivaju i ono što nisu naručili, ali to je odlično

I dok neki javljaju ili se brinu o ozbiljnim i manje ozbiljnim PS5 problemima, neki uživaju u benefitima logističke nočne more za sve koji sudjeluju u lancu distribucije najpoželjnije igračke ovih blagdana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako se dobar broj igrača na internetu pohvalio kako su umjesto naručenje jeftinije Digital verzije PS5 dobili onu skuplju – Disc verziju.

Twitteraš iznad je svoju Disc verziju pronašao u pakiranju od Digital verzije, a identičnu situaciju imali su i ostali sretnici. A vidjeli smo još čitavi niz sličnih postova i komentara na Redditu. Pogreške u distribucije ni ne čude s obzirom na sve, a sve se čini savršenim sve dok umjesto skuplje verzije ne dobijete jeftiniju. Od nekoliko tisuća konzola koje će stići u Hrvatsku 19. 11. barem jednom od vas želimo ovakvu dozu sreće.

Čudi da neki još ne znaju, pa treba napomenuti kako postoje samo dvije razlike između Digital i Disc verzije PS. To su samo cijena i Blu-Ray čitač. Obje verzije su osim Blu-Ray hardverski potpuno identične, te ništa ne propuštate odabirom bilo koje od njih (osim mogućnost pokretanje diskova).

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano