Vijesti

Nekoliko Metal Gear Solid remakeova je u izradi, kao i Silent Hill?

Da li se Konami donekle trgnuo i odlučio makar remakeovima oživjeti gotovo umirovljene serijale?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednjih se nekoliko dana naveliko špekulira oko sudbine Metal Gear serijala. Zadnja su šuškanja govorila da je Konami otvoreno ponudio prava na IP, te da je među najzainteresiranijima Microsoft! Kada se k tome nadoda glasina oko prelaska Hidea Kojime u Xbox tabor, dolazimo do vrlo zanimljive ideje oko novog Metal Gear Solida kao Xbox ekskluzive! Takav ishod uz Kojimu na kormilu projekta bi sigurno ušutkao mnoge zle jezike da „Xbox nema igara“.

No vratimo se na malo manje lude glasine. Na ResetEri je određeni „leaker“ pod nadimkom KatharsisT objavio kako je u pripremi razvoj nekoliko Metal Gear Solid remakeova te da je prvi povjeren Bluepointu. Upravo prvi Metal Gear Solid bi trebao biti (vremenska) PlayStation ekskluziva za razliku od ostatka serijala.

Nastavci iz serijala će se razvijat postepeno što bi bilo oprečno s još jednom glasinom oko Metal Gear Solid kolekcije koja bi trebala izaći na jesen ove godine. Remake nekog Silent Hilla je i dalje u razvoju no promijenio se razvojni studio te Sony navodno ima vremensku ekskluzivnost na remake.

Dosta ludih scenarija se tu vrti, iako sve to naravno treba uzeti s ogromnom dozom skepse. No kako god bilo, mnogi bi voljeli da se ostvare neki od tih glasina.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano