Vijesti

Nema odgode? Sony ažurirao PS5 website i potvrdio “Holiday 2020”

Corona, potresi i snijeg. Bio bi ovo idealan uvod za The Last of Us Part II recenziju za koju se nadam da ćemo je dočekati i doživjeti. Teška su vremena čak i za nas kojima nije problem ostati doma igrati igre jer na to smo – naviknuli. No, nekako nam ova prisilna karantena i nije draga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igre i vijesti koje okružuju svijet igara su nešto što nam predstavljaju odmak od svakodnevice, a posebno nas nekako vesele next-gen informacije, a vas posebno vesele PS5 vijesti. Mi to dobro vidimo na brojkama čitanja.

Iako u današnje vrijeme postoji puno bitnijih pitanja, sve vas i nas zanima – hoće li next-gen konzole izaći na vrijeme? Ako ćemo suditi prema zadnjim informacijama – PlayStation 5 NEĆE promašiti datum izlaska. Sony je jučer ažurirao službeni PlayStation 5 website na kojem jasno i glasno piše – “PlayStation 5 is coming.” Kada? “Holiday 2020.”

Službeni PlayStation 5 portal nudi svima nama i vama da se predbilježimo za nove vijesti oko igara, cijene i datuma izlaska konzole.

Što mislite je li realno da zbog situacije u svijetu, PlayStation 5 izađe na vrijeme? Kinezi su se već vratili u tvornice…

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano