Vijesti

Nema više Xbox Game Pass pretplate za dolar

Nedavno i službeno, Xbox Game Pass je konačno stigao u Hrvatsku i mnogi su žurili isprobati pretplatu za samo jedan dolar ili euro. No, ta avantura je sada završila.

Za dolar ili euro mogli ste igrati Game Pass igre bez ograničenja punih mjesec dana, oni snalažljiviji otvarali su nove račune pa to isto ponavljali unedogled. Microsoft je službeno potvrdio stopiranje promocije koja je trajala godinama.

“Zaustavili smo našu prethodnu uvodnu ponudu za Xbox Game Pass Ultimate i PC Game Pass te procjenjujemo neke druge promocije za nove članove u budućnosti”, Microsoft je priopćio The Vergeu.

Šteta da je gotovo, ali očekivali smo ovo i ranije. Kako smo opisali iznad, mnogi su namjerno zloupotrebljavali korist, a njihov zbroj očito je postao prevelik da bi Microsoft nastavio ignorirati. Pretpostavlja se da će promociju zamijeniti poguranac prema Game Pass Friends & Family usluzi koja se polako uvodi diljem svijeta, a putem koje, podijeljeno na petoro, ćete moći igrati za 4,4 eura mjesečno po osobi.

Povezano