Vijesti

Nestali su datumi istjecanja igara s PlayStation Plusa

Kako je to prvi primijetio Push Square, iz nekog razloga s PlayStation Storea nestala je dosad prilično transparentna informacija o datumu istjecanja igara s PlayStation Plus Extra i Premium pretplata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jednom kada bi se ugovor izdavača sa Sonyjem bližio kraju, kao nedavno na slučaju Red Dead Redemptiona 2, igra koja bi uskoro trebala nestati s PlayStation Plusa pronašla bi svoje mjesto u “Last chance to play” sekciji, a ispod nje bi se ispisao točan datum uklanjanja s usluge.

Tako ste, opet navodimo slučaj Red Dead Redemptiona 2, mogli planirati koliko vremena imate za kompletirati Arthurovu avanturu, ili pak odustati od igranja ako procijenite da nemate dovoljno vremena. Trenutno, namjerno ili slučajno, ne postoji način za provjeriti kada će točno neki naslov izostati s PS Plusa.

I dok se ova vijest tokom noći širila internetom te razbjesnila brojne igrače, u trenutku pisanja ovog teksta “Last chance to play” sekcija na PS Storeu kod nas ne pokazuje apsolutno ništa. Što ukazuje na moguće tehničke probleme. Jer ne postoji racionalan naslov zašto bi nam Sony onemogućio uvid u bitnu informaciju.

Povezano