Vijesti

Netflix je službeno najavio Resident Evil seriju

Vraćamo se u Racoon City. Resident Evil igrana serija uskoro kreće s produkcijom, a Netflix je odlučio podijeliti par informacija s ostatkom svijeta. Umjesto provjerenog, ali prožvakanog recepta, Netflix se okrenuo drugačijoj verziji adaptacije Resident Evil franšize. Glavni protagonisti će biti djeca Alberta Weskera, a radnja će se događati u manje poznatoj budućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Serija će pratiti dva različita perioda koje dijeli razmak od 16 godina. „U prvom vremenskom periodu, četrnaestogodišnje sestre blizanke Jade i Billie Wesker sele se u New Racoon City. Ubačene su u taj umjetni, korporativni grad dok im je adolescencija u punom jeku. Što dulje vremena provode u gradu, polako počinju shvaćati kako grad nije onakav kakvim se čini i dolaze do spoznaje kako im njihov otac skriva mračne tajne. Tajne koje bi mogle uništiti svijet.“

Druga radnja smještena je godinama kasnije, a tu na scenu stupaju zombiji, kojih bi trebalo biti na pretek. „Na Zemlji je ostalo manje od 15 milijuna ljudi“, piše u sinopsisu drugog vremenskog perioda, „i više od 6 milijardi čudovišta – ljudi i životinja zaraženih T-virusom. Jade, koja je sada tridesetogodišnjakinja, preživljava u tom novom svijetu, progonjena tajnama iz svoje prošlosti.“

Andrew Dabb je osoba zadužena za seriju, a najpoznatiji je po radu na seriji Supernatural. Hollywood Reporter javlja kako Dabb kreće s produkcijom Resident Evila čim završi postprodukcija posljednje sezone Supernaturala.

Možemo očekivati osam jednosatnih epizoda, a Dabb je obećao kako će serija biti vrijedna imena kojeg nosi.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano