Vijesti

Netko je dobio Xbox Series X prije reda: Procurilo je otpakiravanje impresivnog sadržaja

Društvenim mrežama šire se slike Xbox Series X konzola iz različitih skladišta. Kapaciteti se popunjavaju i prve konzole već čekaju svoj red za slanje, a to znači da će apsolutno sve biti otkriveno i prije lansiranja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako smo već danas dobili prvo pravo otpakiravanje službenog pakiranja Xbox Series X. I moramo primijetiti – Microsoft se potrudio. Sigurno nikada niste vidjeli retail pakiranje gaming konzole osmišljeno i prezentirano na ovako sexy način.

Nakon otvaranja kutijom dominira prigodno zapakirana konzola, a unutar stražnjeg djela kutije zgodno su pripremljeni kablovi. Nema nezgrapnih kartona, nema nezogdnih zavlačenja ruku i sve je tu čim ste otvorili kutiju…

Da ne odugovlačimo pogledajte sami otpakiravanje Xboxa Seriesa X iz ruku čovjeka koji iz nekog razloga ipak nimalo nije impresioniran sadržajem. Sve će vam biti jasno.

https://youtu.be/8L5txMENsVs

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano