Vijesti

Netko je otvorio PS5 kontroler i otkrio veličinu baterije; igrat ćemo duže bez punjenja

Na Twitteru se pojavio naočigled legitiman hands on Dual Sense kontrolera za PlayStation 5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Twitteraš @Galaxy666 je Dual Sense na korištenje navodno dobio kao zaposlenik jednog proizvođača dodataka za gaming konzole.

https://twitter.com/Galaxyrain666/status/1293459335658364933?s=19

Nama najzanimljiviji detalj osvrta je baterija navodnog kapaciteta od 1580 mAh što je za 50% veće od Dual Shock 4 baterije i 3 puta veće od Dual Shock 3 baterije. Budući da je novi kontroler uklonio golemo LED svijetlo, usudit ćemo se pretpostaviti barem dvostruko veću autonomiju u odnosu na DS4. Nadu u 20+ sati autonomije Dual Sensea, unatoč haptičkoj vibraciji koja će masivno “cuclati” bateriju, pružaju nam različiti patenti koje je Sony objavio zadnje dvije godine, a koji bi trebali optimizirati potrošnju baterije.

Uz bateriju @Galaxy666 osvrnuo se i na ergonomiju koja je po njegovom mišljenju udobnija i kvalitetnija od DS4, a impresioniran je i adaptivnim L2 i R2 tipkama te haptičkom vibracijom.

Na kraju bismo upozorili da navedene informacije ipak uzmete s dozom opreza. Očekujemo ovakvih konkretnih detalja sve više kako se bude bližilo lansiranje PlayStationa 5, međutim, bit će tu i raznih manipulacija.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano