Vijesti

Netko je otvorio PS5 kontroler i otkrio veličinu baterije; igrat ćemo duže bez punjenja

Na Twitteru se pojavio naočigled legitiman hands on Dual Sense kontrolera za PlayStation 5.

Twitteraš @Galaxy666 je Dual Sense na korištenje navodno dobio kao zaposlenik jednog proizvođača dodataka za gaming konzole.

Nama najzanimljiviji detalj osvrta je baterija navodnog kapaciteta od 1580 mAh što je za 50% veće od Dual Shock 4 baterije i 3 puta veće od Dual Shock 3 baterije. Budući da je novi kontroler uklonio golemo LED svijetlo, usudit ćemo se pretpostaviti barem dvostruko veću autonomiju u odnosu na DS4. Nadu u 20+ sati autonomije Dual Sensea, unatoč haptičkoj vibraciji koja će masivno “cuclati” bateriju, pružaju nam različiti patenti koje je Sony objavio zadnje dvije godine, a koji bi trebali optimizirati potrošnju baterije.

Uz bateriju @Galaxy666 osvrnuo se i na ergonomiju koja je po njegovom mišljenju udobnija i kvalitetnija od DS4, a impresioniran je i adaptivnim L2 i R2 tipkama te haptičkom vibracijom.

Na kraju bismo upozorili da navedene informacije ipak uzmete s dozom opreza. Očekujemo ovakvih konkretnih detalja sve više kako se bude bližilo lansiranje PlayStationa 5, međutim, bit će tu i raznih manipulacija.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close