Vijesti

Next-gen remaster The Witchera 3 izlazi sutra, umjesto zakrpe na PS5 ćete preuzimati novu igru. Evo što je sve novo

Uoči sutrašnjeg izlaska The Witcher 3 remastera za next-gen konzole i PC, saznali smo veličinu igre za PS5 te detalje zakrpe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako već posjedujete The Witcher 3 te ste ga preuzeli na PS5, najbolje ga je obrisati. Ta verzija će u srijedu 14. 12. dobiti omanju zakrpu s nekim tehničkim i sitnim vizualnim poboljšanjima, međutim, to nije izvedba koju želite igrati na PS5. Ne želite igrati PS4 verziju na PS5.

S prvim minutama srijede, na PS Storeu postat će dostupna nova PS5 verzija igre, bez dodatnih plaćanja za sve prethodne vlasnike. Preloada nema, a veličina preuzimanja iznosit će oko 50 gigabajta.

Što je sve novoga?

CD Projekt je objavio detaljnu listu svih poboljšanja. Igrači na novim konzolama mogu očekivati ray tracing globalno osvjetljenje, a oni na snažnim PC konfiguracijama i ray tracing za sjene te refleksije.

Novost je i alternativna kamera, bliža igraču, poput one u Ghost of Tsushimi, sve teksture i modeli likova dobili su nadogradnju na 4K, vizualna poboljšanja dobili su nebo, vodene površine i vegetacija, a sve to moći ćete zabilježiti photo modom.

Samo za PC predviđen je tzv. Ultra+ grafički mod koji sve vizuale podiže na razinu više, s naglaskom na kvalitetu sjena, broj likova u pozadini, gustoću trave, iscrtavanje zelenila u daljinu, te kvalitete svih ostalih konzola.

Konzole će dobiti dva grafička moda. Ray Tracing mod imat će dinamičnu rezoluciju s ray tracingom u 30 FPS-a, a Performance mod ugasit će ray tracing i ciljati 60 FPS-a. PS5 će dobiti i specifična poboljšanja za DualSense poput haptičke vibracije i adaptivnih triggera.

I dok Hearts of Stone i Blood and Wine ekspanzije ipak neće biti besplatne ako ih već ne posjedujete od ranije, CD Projekt uključit će sve dosad izašle DLC pakete sadržaja Dodat će im i novi In The Eternal Fire’s Shadow quest u Velenu inspiriran Netflixovom TV serijom i tako zaokružiti The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano