Vijesti

Next-gen verzije Witchera 3 i Cyberpunka napreduju po planu, postepeno će dobivati multiplayer

Kvartanla financijska prezentacija CD Projekta investitorima iznjedrila je tri bitne točke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Next-gen izvedbe Witchera i Cyberpunka napreduju prema planu. Za sve vlasnike aktualnih verzija nadogradnja će biti besplatna, a next-gen premijeru prvi će imati Cyberpunk koji je u planu izdati do posljednjeg dana ožujka 2022.

Witcher 3 svoju nadogradnju za nove konzole dobiti će do kraja lipnja, a zatim će se jedan dio developera posvetiti razvoju multiplayer mogućnosti za oba naslova. U početku ne očekujte čuda. Multiplayer mogućnosti će se implementirati postepeno, a CD Projektu u toj početnoj fazi je najbitnije pripremiti engine za online igranje.

Novi veliki AAA naslov je u razvoju

Detalje o multiplayer mogućnostima nema, kao što nema detalja o novom velikom projektu čija produkcija je krenula. Radi se o AAA naslovu za jednog igrača, potvrđeno je kako se on trenutno nalazi u početnoj fazi razvoja što je ujedno i treća bitna točka prezentacije investitorima.

Vođeni logikom, vjerojatno je u pitanju nastavak Witchera, ali poljski studio zacijelo neće biti spreman pričati o njemu još barem narednih nekoliko godina.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano