Vijesti

Ni šef PlayStationa ne zna hoće li God of War Ragnarok biti PS5 ekskluziva

Budući da su Spider-Man: Miles Morales, Sackboy i nadolazeći Horizon Forbidden West cross-gen igre, s pravom si već dva mjeseca postavljamo pitanje je li i God of War Ragnarok igra koju će tehnički ograničiti PS4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok su prethodno nabrojane igre još od PS5 Reveal prezentacije službeno potvrđene i kao PS4 igre, nekako smo čitavo vrijeme računali da bi po nekoj logici na tu listu stavili i Ragnarok. Ipak, izgleda da je to još uvijek otvoreno pitanje.

Šef PlayStationa Jim Ryan za The Telegraph na to pitanje odgovorio je s političkim odgovorom. “Sorry, nemam ništa za odgovoriti na tu temu”, stručno je izbjegao pitanje poput Plenkovića kada ga upitaju o smjeni ministra.

Na pitanje o ponudi first party igara za PS5 Jim Ryan samopouzdano odgovara kako se radi o boljoj postavi igara nego što je ona bila na prethodnim konzolama, a za iduću godinu znakovito je najavio. “Blagdanska sezona 2021. godine bit će najveća koju smo ikada imali.”

Ryan je za The Telegraph ponovno opravdao skok cijene na 70 eura. “Usporedite sate zabave s Demon’s Soulsom s bilo kojim drugim oblikom zabave”, odgovorio je usporedbom s filmovima, serijama i ostatkom zabavne industrije. Iskoristio je priliku te je kategorički demantirao recentne tvrdnje Bloomberga kako su razmatrali još veće povećanje cijene igara, ali je iz nekog razloga odbio potvrditi kako će i iduća igra Naughty Doga imati veću cijenu.

Igra

Povezano