Vijesti

Nije samo FFA, Ragnarok ima fantastične ocjene diljem interneta. Samo 4 naslova su bolja u posljednje 4 godine

Kao medij koji radi i živi od igara, uvijek posjetiteljima preporučujemo čitati i gledati recenzije iz više različitih izvora. Postoje naslovi i njihovi aspekti koji polariziraju, a potom postoje oni koji su kvalitetom sposobni ujediniti kompletnu kritiku. Jedan od njih je God of War Ragnarok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako prema prosjeku ocjena nije nadmašio Elden Ring, God of War Ragnarok u trenutku pisanja ovog teksta na Metacriticu i Opencriticu drži prosječnu ocjenu od respektabilnih 94, čime je izjednačen uspjeh prethodnika iz 2018.

Ova godina tako je posebna po čak dva genijalna naslova, ali unatrag nekoliko godina nije bilo puno njih s većim ocjenama. Elden Ring, Disco Elysium, Persona 5 Royal i Red Dead Redemption 2 jedini su naslovi s prosječnom ocjenom od 94 ili više od 2018.

Kao i naš Goran (@foggy), novinari diljem svijeta u Ragnaroku hvale zarazan gameplay, briljantne boss borbe, odlične side questove, vizuale i audio podlogu. Ne vjerujte samo nama, isto govore i drugi. God of War Ragnarok čini se kao igra s kojom ne možete pogriješiti ako joj pružite povjerenje poslije 8. 11.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano