Vijesti

Nintendo i Sony snimaju The Legend of Zelda film

Već godinama kruže glasine o filmskoj adaptaciji Nintendovog najvrjednijeg eksponata poslije Super Maria. Super Mario Bros s Chris Prattom postigao je sjajan uspjeh na blagajnama, što je dodatno poguralo čelnike Nintenda ka snimanju Zelde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nintendo je sada službeno potvrdio fimsku adaptaciju The Legend of Zelde. Snimit će je u suradnji sa Sony Picturesom koji će pokriti nešto manje od polovice troškova snimanja, a drugu polovicu financirat će sam Nintendo. Globalnu distribuciju vršit će Sony kao jedan od lidera na tom polju.

Film će producirati Avi Arad, izvršni direktor Marvelove filmske divizije te producent Uncharteda, Spider-Man filmova i drugih, za režiju je zadužen Wes Ball, redatelj Maze Runner trilogije, a vizualnu produkciju odradit će sam Nintendo.

Za razliku od Mario filma, The Legend of Zelda bit će klasično filmsko ostvarenje s pravim akcijskim filmskim ulogama. Film je trenutno u ranoj fazi produkcije i više ćemo znati u narednim mjesecima.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano