Vijesti

Nintendo je najavio do sada najveću i najambiciozniju Pokemon igru u povijesti

Rekli bi neki da je Nintendo postao jedina kompanija u svijetu igara koja radi ekskluzivne igre za samo jednu platformu. Znamo da će PlayStation u budućnosti sve više svojih igara prebacivati i na PC, dok Nintendo zasad svoje igre izdaje samo na vlastitim platformama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nintendo je jučer razveselio sve ljubitelje Pokemona i vlasnike Nintendo Switch konzole. Nakon par desetljeća čekanja i nadanja – konačno nam dolazi prava open world Pokemon igra. Šuška se da je ovo do sada jedan od najskupljih projekata za koje je Nintendo dao zeleno svijetlo.

Svijet igre u potpunosti je otvoren, a kompletna igra odvija se u regiji Sinnoh. Svijet igre je veličine onoga kao u Zeldi: BOTW. Zanimljivo je da ćemo Pokemone moći hvatati u divljini bez borbe, no vjerujemo da ćemo se za one najjače i najbolje itekako namučiti.

Očekuje nas ogroman svijet prepun tajni, hrpa turn-based bitaka i nadamo se Pokemon igra koju smo dugo priželjkivali. Pokémon Legends: Arceus dolazi na Nintendo Switch nekada u 2022. godini.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano