Vijesti

Nintendo je pomeo konkurenciju na E3-u, a ovo je presjek svih igara koje dolaze

Svjesni smo da kod nas Nintendo nije tako popularan, ali kad jedna kompanija na ovakav način pomete sve konferencije koje smo gledali ovih dana, onda je naša dužnost za sve ljubitelja Nintenda na jednom mjestu staviti sve što je Nintendo najavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I tu je Nintendo toliko vrijedan bio da su sve najave stavili u 5 minuta, pa ćete tako vidjeti što sve stiže na Switch. Velika većina igara stiže ovu godinu, a naslovi koji dolaze su stvarno impresivni.

The Witcher 3, Panzer Dragoon, Luigi Mansion 3, No More Heroes 3, Animal Crossing, Resident Evil 5, 6 i hrpa drugih naslova

Izdvojite 5 minuta vremena i pogledajte obavezno ovaj video. Iskreno mislim(o) da nikad nije bilo bolje vrijeme za nabavku Switch konzole. Zaista je rijetko da jedna konzola ima tako veliku ponudu kao Switch.

Sve igre imate gore u videu, ali izdvojili smo par najava

The Legend of Zelda: Link’s Awakening dolazi 20. rujna i pogledajte kako izgleda predivno.

Tko kaže da Switch nema igara za odrasle? The Witcher 3: Wild Hunt — Complete Edition dolazi ove godine na Switch. Kompletno izdanje sa svim dodacima.

Panzer Dragoon  na zimu stiže na Switch. Naravno, ovu zimu, a ne 2020. godine.

Animal Crossing: New Horizons  je pomaknut i neće doći ovu godinu. Igra izlazi 20. ožujka 2020. godine.

Luigi’s Mansion 3 nije dobio konkretan datum izlaska, ali znamo da dolazi sigurno ovu godinu.

No More Heroes 3

Zaista impresivan roster. Kapa dolje Nintendu koji je sam u 40 minuta prezentacije pokazao gameplaya kao svi drugi do sada na E3-u. Nije ni čudo da Nintendo ne “gura” novu konzolu kad toliko hit igara tek stiže na Switch.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano