VijestiZanimljivosti

Nintendova eShop početna stranica promovirala je igru “koju možete igrati jednom rukom”

Nintendo je dopustio još jednu hentai igru za Nintendo Switch. Radi se o tzv. “sex igrama” koje tek iznimno napuštaju granice Japana u kontekstu Nintendo konzola, a one koje i dođu na zapadno tržište, više su cenzurirane vizualne novele s aluzijom na golotinju i seks.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna takva je i Hentai Uni, kako ju opisuju developeri – “puzzle igra koja se može igrati jednom rukom”. U preko 60 “uzbuđujućih” levela za vas će navijati 4 djevojke i tako vam “pomoći u opuštanju”. Ono što službeni opis ne otkriva je da rješavanje slagalice zapravo skida sve te cure. Ako vas igre više ne uzbuđuju i nedostaje vam motivacije, ovo vam možda podigne motiv.

Početna stranica eShopa na Switchu. IZVOR: VGC.

Kako prenosi VGC, igra se čitavi jedan dan nalazila na početnoj stranici Nintendovog eShopa u sekciji novih igara, i to bez ikakvog filtera.

Tradicionalno konzervativan Nintendo opustio se nakon lansiranja Switcha. Sjetit ćete se Wii U konzole koja svojevremeno nije dopuštala igranje 18+ igara prije 22 sata, stoga hentai naslov na naslovnici digitalne trgovine obilježava popriličan zaokret.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano