Vijesti

Ništa od Master Lige u eFootballu do iduće godine, pravi timovi do kraja ove godine uz plaćanje

Najpopularniji mod iz nekadašnjega PES-a u nasljednika, a danas besplatan eFootball neće doći do 2023., potvrdio je Konami.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kultno igranje karijere unutar Master League moda bit će dostupno tek nekad u 2023. i to kao plaćeni DLC. Nešto ranije Konami će proširiti roster igrivih timova u baznom igranju, ali ono neće biti besplatno.

“Broj timova koji se mogu koristiti u ligama proširit će se do kraja 2022. u obliku plaćenog dodatnog sadržaja”, otkrio je Konami budućnost eFootballa. Konami je, kao i nebrojeno puta ranije posljednjih godina, i ovu poruku iznio prilično nejasno, pa zapravo nije 100% jasno kako, koliko i kada ćemo nešto plaćati. Ako smijemo sugerirati, bilo bi dobro zaposliti nekoga s engleskog govornog područja, jer eFootball je danas PR-ovski vjerojatno najkaotičnija igra na tržištu. Primjerice, službena web stranica pravi je festival amaterizma i kontradiktornih informacija.

Ipak, donekle prilično jasno Konami je uspio iskomunicirati kako će do kraja godine eFootball ugostiti kreaciju lobbyja za igranje s timovima iz Dream Team moda, a uoči Božića možemo očekivati i “nešto opcija za editiranje” te cross-platform igranje između konzola i PC-ja.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano