Vijesti

Ništa od novog Sly Coopera, Sucker Punch je potpuno predan Ghost of Tsushimi 2

Po tko zna koji put od kad mi na FFA pokrivamo industriju, eterom su se proširile glasine o navodnoj novoj Sly Cooper igri.

Nagađanja je pokrenuo novinar i insajder Jeff Grubb, koji je u svojem podcastu natuknuo kako se razvoj Ghost of Tsushime 2 odužio jer postoje indikacije kako studio Sucker Punch možda radi na usporednom projektu. “Nadam se nečem sa Sly Cooperom”, zaključio je Grubb, što je bilo dovoljno za ozbiljan krug po internetu.

Kako to obično biva, svatko izjave poput ove interpretira na svoj način. Netko nadoda nešto svoje, i sada najednom imamo novi nastavak omiljenog, ali zaboravljenog lopova. Čini se kako će Sly Cooper barem na još neko vrijeme ostati na Thieves in Time iz 2013.

Na Grubba se nadovezao ozbiljniji i pouzdaniji novinar Jason Schreier s Bloomberga. “Žao mi je, tu nema istine”, napisao je na X-u, pa nastavio: “Razlog zašto još uvijek nema Ghost of Tsushime 2 je taj što razvoj AAA igara sada traje 5-7 godina, a Sucker Punch je pritom manji od većine AAA developera.”

Igra

Povezano