Vijesti

Norman Reedus je još jednom potvrdio Death Stranding 2

I dok Kojima sad već godinama odbija otkriti na kojem projektu ili projektima radi, Norman Reedus je u više navrata insinuirao da je jedan od njih nastavak Death Strandinga. A sada je to i konkretno potvrdio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je u jednom intervjuu upitan o snimanju za Death Stranding, Reedus je nedvosmisleno poručio – “upravo smo započeli s drugim.”

“Trebalo mi je 2-3 godine da sve posnimam. Puno je to posla. A onda je igra izašla, osvojila je brdo nagrada, to je bilo ogromno, pa smo započeli drugi dio”, raspričao se Reedus o Death Strandingu.

Nakon što su se izjave glumca raširile internetom, Kojima je na Twitteru objavio nekoliko fotografija s Reedusom, čime je praktički pružio validitet Death Strandingu 2.

Podsjećamo, Reedus i Kojima su prilično povezani. Zajedno su trebali raditi novi Silent Hill, od kojeg je nakon razilaženja s Konamijem ostao samo P.T. demo. Suradnja je obnovljena na Death Strandingu iz 2019., a kako se čini, nastavit će se s nastavkom.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano