Vijesti

Nova domaća igra zove se Turbo Chicken SImulator

Novi hrvatski game development studio zove se Balkanware i ima vjerojatno najbolji logo ikada. Teško da itko može nadmašiti siluetu balkanca s ponosno uzdignutim odojkom na ražnju preko glave. A teško da itko može nadmašiti i tematiku neke debitantske igre poput ove iz Turbo Chicken Simulatora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj open-world akcijski RPG bit će, kažu developeri “kokodakajuće iskustvo koje će redefinirati izvrsnost igranja”. Točno tako i izgleda. Turbo kokoš sa sunčanim naočalama pogonjena je s nismo sigurnim čime, ali zato smo sigurni što ispaljuje. Njezina municija su eksplodirajuća jaja koja lansira visokom brzinom, a njezini protivnici su lisice.

Lisice-tirani, predvođene stanovitim Foxoslavom 69-im, strojnicama su zauzeli Cluckingham otočje. Zadatak turbo kokoši je osloboditi svoju vrstu, a između okršaja s lisicama, na raspolaganju vam je prijevozno sredstvo, perjanica jugoslavenske automobilske industrije – Yugo. Pritom će Turbo Chicken Simulator imati i nešto dubine u vidu poboljšanja kokoši u nešto što nazivaju Super Chikiyan transformacijom.

Zabavni trailer pogledajte ispod, wishlistajte igru na Steamu, a na izlazak ćemo pričekati još neko vrijeme. Nismo sigurni kada će izaći pileći simulator, ali smo sigurni u to da u žanru blesavih simulatora sigurno ima mjesta za još poneki. Pogotovo kada izgleda ovako zabavno.

Igra