Vijesti

Nova generacija konzola = novo izdanje Skyrima: Za 10. rođendan stiže “next-gen” Skyrim i pecanje

“Uzbuđeni smo što možemo najaviti najopsežniju verziju Skyrima dosad”, poručuje Bethesda. 11. 11. The Elder Scrolls V: Skyrim proslavit će 10. rođendan što je pravi povod za još jedno, ne pamtimo koje izdanje danas kultne igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je poharao svaki uređaj i konzolu koja je izašla poslije 2011., Skyrim će na trećoj generaciji konzola od njegovog izlaska dobiti još jedan next-gen upgrade. Tzv. Anniversary Edition ponudit će sve što ima i Special Edition (u ovom trenutku standardna verzija Skyrima i jedina koju možete kupiti) i još preko 500 odabranih modova (nešto Bethesdinih, nešto od najboljih modera) s novim questovima, tamnicama, bossovima, oružjima, spellovima i drugim.

“Najkompletnija verzija igre dosad.”

Najveća novost? Ribarenje. “To je nešto što sam oduvijek želio raditi u Skyrimu”, otkrio je direktor Ashley Cheng pa je objasnio kako više nećemo trebati skakati u vodu i sumanuto stiskati tipku za skupljanje. “Uzmete štap za pecanje i uživate!”

11. 11. stiže i besplatna next-gen nadogradnja za vlasnike Special i Anniversary edicija, a ako želite nadograditi već kupljeni Special Edition na Anniversary Edition to ćete trebati platiti. Cijena još uvijek nije otkrivena, ali ribičija košta…

Povezano