Vijesti

Nova igra Bend studija nadograđuje se na Days Gone i imat će multiplayer, potvrđeno je

Prvenstveno Syphon Filter serijalom Sonyjev Bend Studio priskrbio si je kultni status. Nakon više godina pauze na velika vrata u svijet AAA igara vratio se s Days Goneom, a kako bi se bolje prezentirao novim generacijama igrača upravo je otkriven novi logo. Logo k’o logo, vidite ga iznad i o njemu nemamo što puno pisati, zanimljiviji su nam prvi detalji njihove nove igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Trenutačno radimo na novom IP-u koji uključuje multiplayer i nadograđuje se na open-world sisteme iz Days Gonea, ali donosi potpuno novi svijet oko čije izgradnje smo iznimno uzbuđeni”, šturo su Bendovci poručili na PlayStation Blogu.

I to je to. Napomenimo da su glavni pisac i direktor Days Gonea Jeff Ross i John Garvin napustili studio još 2020. Pretpostavljamo da je negdje u to vrijeme krenuo razvoj novog IP-a od kojeg nas vjerojatno dijeli još nekoliko godina.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano