Vijesti

Nova igra kreatora Resident Evila najavljena je na Xbox Directu te izlazi već danas na Game Passu

Legenda gaming industrije i kreator Resident Evila Shinji Mikami već neko vrijeme nije u Capcomu. Osnovao je vlastiti studio Tango Gameworks, izdao je The Evil Within naslove i Ghostwire: Tokyo, a upravo je iznenadio čitavu industriju najavom akcijske ritam igre Hi-Fi Rush.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Učinio je to na Developer_Direct prezentaciji, a Hi-Fi Rush izlazi već danas na Game Passu za Xbox Series S i X te PC. Radi se o akcijskoj ritam igri s originalnom te licenciranom glaznom u kojoj igrate kao tinejdžer Chai “s glazbenim moćima”, možete i ne morate se boriti s neprijateljima u ritmu soundtracka, ali u ritmu je bolje.

Istina, Mikami je u posljednje vrijeme izražavao želju raditi na manjim igraćim iskustvima, ali baš da će toliko odstupiti od žanra survival horora, to nismo mogli ni pretpostaviti. Koliko dobro se igra Hi-Fi Rush saznat ćemo već za koji sat kada postane dostupan na Game Passu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano