Vijesti

Nova live service igra s velikim planovima totalno je podbacila

Babylons’s Fall je nova oklada Square Enixa na live service naslov koji bi im potencijalno trebao generirati konstantne prihode. Što im, čini se, čak ni u partnerstvu s Platinumom to neće poći za rukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izašao je jučer, a čak i dok najgore AAA igre današnjice prvog dana broje nekoliko desetina tisuća igrača, Babylon’s Fall imao je vrhunac od samo 650 igrača. Čisto za usporedbu, Marvel’s Avengers, koji je totalno podbacio te ga se smatra promašajem, prvog dana brojao je preko 28 tisuća istovremenih igrača.

Kada pogledate Babylonovu Steam stranicu, sve će vam biti jasno. Naplatiti 70 eura hack’n’slasher koji uz to ni ne izgleda naročito dobro je suludo. Square Enix nudi i Digital Deluxe nadogradnju za dodatnih 50 eura, koje, ako ništa drugo, onda vizualno strše i bodu u oči. Dok istovremeno recenzije pričaju o PS2 grafici i konstrukciji igre koja mikrotransakcijama vuče na F2P naslov.

Mislite li da postoji način na koji se Babylon’s Fall može izvući iz ovoga?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano