Vijesti

Nova mapa za Warzone izlazi danas i brojat će trećinu manje igrača

I dok je Warzone od izlaska 2020. brojao i do 150 igrača, u posebnim slučajevima i 200, na Urzikstan mapi igrat će “samo” 100 igrača, najmanje dosad u Warzoneu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Urzikstan je 20% manja mapa od Al Mazraha, ali nema to veze s veličinom, jer i takav je veći od Caldere, Verdanska i drugih ranijih mapa. Developeri pojašnjavaju kako je broj igrača odabran ponajviše zbog boljeg balansa igranja.

Pitanje balansa

“Vjerujemo da smo pronašli pravu ravnotežu u više faza, počevši s početnim landingom i lootanjem, nakon čega slijede optimalna akcija u mid-gameu te klimaks u kojem najbolji igrači nose pobjedu”, poručuju iz Raven Softwarea, potom u videu navode ključne metrike, a to su vrijeme od slijetanja do prve akcije, nova vremena trajanja krugova i ukupno vrijeme mečeva.

Prva sezona Modern Warfarea 3, s Urzikstanom za Warzone te novim mapama i modovima za MW3 kreće danas 6. 12. od 18 sati. Do onda bacite oko na video ispod i nove kadrove mape.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano