Vijesti

Nova PS5 nadogradnja donosi dvije bitne mogućnosti koje smo čekali

Danas će odabrani igrači dobiti pozivnicu za testiranje nove velike softverske nadogradnje za PlayStation 5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači koji igraju primarno na monitorima s oduševljenjem će dočekati listu ažuriranja, budući da je predvodi podrška za 1440p rezoluciju. Igre koji podržavaju 1440p možete nativno pokretati u toj rezoluciji, a one koje se izvode u 4K skaliranjem na 1440p profitirat će s boljim anti-aliasingom.

Grupiranje igara u liste

Kreiranje vlastitih lista igara također je bila velika želja PS5 igrača. S novim ažuriranjem moći ćete kreirati do 15 vlastitih lista sa 100 igara po listi. Na listu se mogli dodati svi naslovi iz “Your Collection” taba, a kao i na PS4, jedna igra se može uvrstiti na više lista.

Od ostalih novih mogućnosti izdvojili bismo poboljšanja party chata. Primjerice, kada se pridružite u Voice Chatu iskočit će notifikacija putem koje se odmah možete pridružiti sudionicima u igri koju igraju. Također, iz Voice Chata moći ćete od prijatelja direktno zatražiti Share Screen.

I to je manje više sve bitno. Sony će tokom dana nasumično slati pozivnice za testiranje, a ako pozove i vas, javite nam dojmove u komentarima.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano