Vijesti

Nova Riddick igra dolazi u doglednoj budućnosti

Vin Diesel voli igre i to je već opće poznata činjenica. Osim rada na novom Arku, popularni glumac će se uhvatiti uskoro i rada na novoj igri iz Riddickovog univerzuma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Escape From Butcher’s Bay je bila iznimno hvaljena igra. Smještena radnjom prije filma The Chronicles of Riddick, donijela je vrhunski stealth na Xbox i PC. Nekoliko godina kasnije je došla i na PlayStation 3 kroz The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena igru sa poboljšanim vizualima. I od tada ništa. Vin Diesel se bavio Brzim i Žestokim, a Riddickove Kronike su zapale u drugi plan.

12 godina nakon zadnje igre iz Riddickova univerzuma, stiže prva najava za novu igru i to direktno od samog gospodina Diesela. U razgovoru sa GamesRadar, Diesel se dotaknuo planova za snimanje četvrtog filma o Riddicku kao i igre koja bi popratila film. Da se radi o ozbiljnim planovima najviše govori činjenica da je gospodin Diesel ponovo okupio ekipu iz Starbreeze Studios, koja je bila zaslužna za prve dvije igre. Nažalost, proći će još ponešto godina dok nova Riddickova igra ne ugleda svjetlo dana, no nadajmo se da će nastavak biti jednake kvalitete kao i prve dvije igre. Ipak je to gospodin Diesel, kojie sve što dotakne pretvori u mega-uspjeh.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano