Vijesti

Nova sezona Warzonea donosi nove lokacije na Calderu i novi Gulag

Warzone na Calderi nije toliko popularan kao što je to bio u Verdansku, ali Activision od Pacifika ne odustaje ni u novoj sezoni. Treća sezona ove godine osvježit će mapu s novim lokacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

The Dig Site nalazi se između rudnika i Ruinsa i radi se zapravo o arheološkom nalazištu. Nalazištem dominira masivna mehanizacija i skeleton nečega što izgleda poput dinosaura u obliku guštera.

Peak je dorađen novim pristupnim točkama, tuneli prema špilji su sada izgrađeni do kraja, a dodani su i novi načini za vertikalno kretanje, što bi u kombinaciji s novim lootom trebalo popularizirati ovu lokaciju.

Runway sada sadrži dodatne vojarne, hangare i druge građevine, općenito je napučeniji nego ranije, a plima u Laguni se povukla te stvorila možda i najrizičnije područje na mapi s obzirom na sniženu elevaciju. Ipak, iz Activisiona poručuju da se rizik lendanja na Lagoon može isplatiti, jer loot je razmjeran većem riziku.

Novi Gulag.

Ipak, najveća promjena je možda novi Gulag, odnosno Hold. Novi Gulag je u biti arena s tri staze koja će borbu za povratak na mapu pokušati učiniti još neizvjesnijom nego ranije.

Treća sezona donosi i novi Sabotage Contract s ciljem uništenja jednog vozila, a tim koji ga uspješno izvrši, dobit će novac, povećanje Contract Levela i oklopni kamion poput onog iz Armored Royale moda sa strojnicom i naprednijim štitom.

Sve to upakirano u 40-ak gigabajta downloada. Početkom treće sezone zapravo kreće priprema za operaciju Monarch i veliki sukob King Konga i Godzille negdje u svibnju. Kompletan popis promjena pronađite ovdje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano