Vijesti

Novi 12-minutni gameplay trailer za Black Myth: Wukong pokazao je zašto je najimpresivnija nova igra današnjice

Kineski studio Game Science još jednom nas je uspio zapanjiti vizualima koji su pravi pravcati next-gen, više nego bilo što drugo što smo imali prilike igrati i gledati dosad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Studio koji broji tek 30-ak zaposlenika ovaj put demonstrirao je moć Unreal Enginea 5. Fluidan akcijski gameplay prikazan je u 4k K i 60 FPS-a, a jednom kada izađe 2023. Black Myth: Wukong imat će podršku za DLSS i Dolby Atmos.

Osim što izgleda apsolutno predivno i impresivno kao rijetko koja igra dosad, Kinezi su još jednom pokazali kako se rade gameplay traileri. 12 minuta gameplay trailera upravo je to – gameplay, gameplay i samo gameplay. Sve je snimljeno u realnom vremenu bez fejkanih cinematičnih sekvenci, a borba sa zmajem dobar je primjer koliko su talentirani kineski developeri. Toliko da nam je žao da se 99% njihove gaming industrije svodi na štancanje mobilnih naslova.

2023. na PS5, XSX i PC-ju

Svakim novim prikazom ovu igru nam nije teško čekati, jer čini se da nas 2023. čeka pravo next-gen iskustvo. Black Myth: Wukong smješten je u 16 stoljeće i radnjom prati kinesku novelu “Put na zapad”. Svakako preporučamo pogledati što smo ranije pisali o igri, prošli put demonstrirane su neke od specijalnih mogućnosti lika s različitim bossovima.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano