Vijesti

Novi Battlefield bit će pravi live service spektakl tvrdi EA

Riječi iz naslova nisu naše. To tvrdi gospodin Andrew Wilson, CEO Electronic Artsa. Dao bih svoj desni palac ako to već ranije nismo negdje čuli. Ne samo da smo čuli, nego smo naivni i povjerovali, pa smo prednaručili i pretprošli, pa čak i prošli Battlefield koji je na launchu bio ogromna rupa. Hoćemo li prednaručiti i nadolazeći Battlefield? A vjerojatno hoćemo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do sada najveći broj ljudi radi na Battlefieldu

Kako je Wilson naglasio, jako je zadovoljan napretkom: “Najveći tim u povijesti serijala radi na novoj igri. Jako sam zadovoljan onime što sam vidio i igrao.” “Proveo sam puno vremena s ekipom i ovo će biti još jedan live-service spektakl.”

Podsjetit ćemo vas da je EA priključio DICE-u i EA Motive, kreatore Dead Space Remakea i Star Wars: Squadronsa koji uz to što pomažu na Battlefieldu, rade na novom Iron Manu. Iskreno držimo fige i želimo da se Battlefield serijal vrati na stare staze slave. Nedostaje nam. Posebno nakon svih eskapada posljednjih godina koje Activision izvodi s CoD-om. Otkrivanje novog Battlefielda očekujemo u idućih mjesec i pol dana.

Igra

Povezano