Vijesti

Novi Battlefield imat će najrealističniju destrukciju u igrama

EA DICE je s Battlefieldom 2042 uspio relativno preokrenuti stvari. Šesta sezona futurističkog izdanja nastavila je s dobrim sadržajem, igrači se vraćaju, međutim, potpuni preokret uslijedit će s potpuno novim Battlefiledom kojeg očekujemo ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na to ukazuje i novi oglas za posao na poziciji zaduženoj za tradicionalno snažan element serijala koji je u BF2042 zakazao. Naime, EA-ov studio Ripple Effect, koji asistira DICE-u, traži direktora vizualnih efekata, iskusnog dizajnera koji će pomoći stvoriti, kažu, najrealističnije i najuzbudljivije efekte uništavanja u industriji.

Pod vodstvom Vince Zampelle nekoliko razvojnih studija surađuje na novom Battlefield “iskustvu”.

  • EA DICE radi na klasičnom Battlefield multiplayeru i okosnici igre
  • Ridgeline kreatora Haloa Marcusa Lehta radi na kampanji za jednog igrača
  • Ripple Effect radi na jednom od multiplayer modova, vjerojatno na Battle Royale, Extraction ili nekom sličnom modu
  • Criterion je uzeo pauzu od Need for Speeda i asistira svoj trojici

Iz Electronic Artsa poručuju da su puno naučili iz neuspjeha 2042 i potpuno su restrukturirali franšizu. Sve sada vodi Vince Zampella, nekadašnji šef Call of Duty franšize, a u novije vrijeme osnivač studija Respawn te kreator Titanfalla, Star Wars Jedi i Apexa.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano