Vijesti

Novi Bioshock navodno bi mogao biti PS4/5 ekskluziva

Bioshock 4 je u razvoju negdje od 2019., to znaju svi, ali dalje od toga ne znamo previše o igri. Bioshock od 2007. oduševljava igrače i kritiku te je postao jedan od sinonima za kvalitetan FPS, a izgleda da je toga Sony svjestan više nego drugi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno je Sony osigurao vremensku ekskluzivnost na konzolama, glasina je to koja je uoči E3 (na kojem će biti i 2K, izdavač Bioshocka) plasirana na relativno popularnom XboxEra podkastu.

“Rekli su mi da Sony pokušava kupiti ekskluzivnost za novi Bioshock, ne znam točno kakvu ali pretpostavljam da se radi o vremenskoj ekskluzivnosti”, komentirao je suosnivač podkasta što, naravno, nije sjelo ostalim podkasterima.

Microsoft je isto napravio s prvim Bioshockom

Jedan od njih se dobro sjetio da je isto Microsoft napravio s prvim Bioshockom, pa je ovo ustvari vraćanje milo za drago. Prvi Bioshock je na PS3 stigao više od godinu dana nakon inicijalnog launcha.

PC vjerojatno neće biti pogođen ovime, a budući da kod nas ni nema puno Xbox igrača, mnogima ovo neće ništa značiti. Međutim, internet se već pobunio i pitanje je što će biti od ovoga. Saznati bismo mogli već za 10-ak dana kada krenu E3 prezentacije.

Povezano