Vijesti

Novi Call of Duty je Modern Warfare 3, tvrdi pouzdani insajder

Tom Henderson je leakao posljednjih nekoliko Call of Duty naslova, uglavnom sve točno, a ove godine kreće od imena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još od ranije znamo kako je novi Call of Duty u razvoju kod Sledgehammer Gamesa, pretpostavlja se da je krenuo kao “premium” ekspanzija za Modern Warfare 2, da bi se u jednom trenutku transformirao u punokrvnu igru, pa nikoga ni ne čudi navodno odabrano ime – Modern Warfare 3.

Henderson navodi kako će Modern Warfare 3 negdje u jesen ove godine imati punokrvnu kampanju, klasični multiplayer, zombije te potpuno novu mapu za Warzone 2. Tvrdi i da zna ime nove mape za Warzone 2, a ono je Las Almas, vjerojatno nazvana po istoimenom meksičkom kartelu iz Modern Warfarea 2 i planira se negdje za početak prosinca.

Što se tiče zombija, navodno se radi o Outbreaku 2 ili o njegovoj iteraciji. Podsjećamo, Outbreak je zombi mod s velikim otvorenim mapama u Black Ops Cold Waru. Navodno, Activision još uvijek važe hoće li ga učiniti djelom plaćene igre, ili će biti besplatan za igranje poput Warzonea i DMZ-a.

Henderson za kraj navodi i neke konkretne datume. Dva beta vikenda održavala bi se u prva dva tjedna listopada, kampanja bi se otvorila početkom studenog, a potpuni izlazak planira se za drugi tjedan istog mjeseca.

ffa anketa

Želite li potpuno novi Modern Warfare 3 u 2023.?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano