Vijesti

Novi Call of Duty nas vraća u (alternativni) WWII?

Krenulo je proljeće, a s njim i špekulacije oko novog Call of Dutya. Iako je još daleko od ikakve službene informacije i najave od strane Activisiona, glasine od pouzdanih i “pouzdanih” izvora polako pronalaze svoj put do nas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do sada je “procurilo” da bi novi Call of Duty trebao biti smješten u Drugi svjetski rat, kao i da na igri radi Sledgehammer Games. Ovo potonje je navodno i točno. Navodno.

Nove špekulacije kažu da je radni naslov Vanguard (toplo se nadam da će to promijeniti) te da bi igra trebala biti smještena u 50-e godine prošlog stoljeća. Tu dolazimo do ideje o alternativnoj povijesti, gdje se Drugi svjetski rat odužio i nakon 1945. godine. Ako može Wolfenstein, zašto ne i Call of Duty?

Korejski rat je također solidna solucija, no logičnije zvuči Drugi svjetski rat te događaji koji su uslijedili nakon njega u narednom desetljeću. Nešto slično je i Black Ops II napravio s povezivanjem događaja u prošlosti i budućnosti.

Warzone bi trebao biti prilagođen u duhu novog doba, kao što je bio slučaj i kad je Black Ops Cold War izašao.

Sve ove glasine su i dalje samo glasine bez službene najave Activisiona. Srećom po nas, na njih nećemo morati dugo čekati.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano