Vijesti

Novi Crazy Taxi je visokobudžetni AAA naslov. Spominje se i survival mod za 100 igrača

Krajem prošle godine Sega je najavila svojevrsni zaokret. Japanski izdavač uvidio je da remakeovi nekadašnjih hit igara sjajno prolaze kod igrača te se uz još četiri naslova okrenula Crazy Taxiu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nekoliko kadraova tadašnjeg trailera, remake frenetičnog taxi simulatora je izgledao sjajno, a da se ne radi tek o manjem projektu sada je potvrdio šef Seginog Sapporo studija, koji Crazy Taxi opisuje kao AAA produkciju.

Sakaya Segawa za The Japan Times dodaje kako Sapporo Studio ne nosi razvoj igre, ali je uključen i pomaže u razvoju visokobudžetnog iskustva. Ubrzo potom uslijedio je insajder Midori s konkretnijim informacijama o igri.

Online surviva, Fortnite i GTA Online?

Inače prilično pouzdan za zbivanja u japanskoj gaming industriji, kaže kako se igra razvija kao game as a service iskustvo po uzoru na Fortnite i GTA Online. Dakle, s premium kozmetikom, prigodnim događajima, suradnjama s drugim IP-evima i slično. Najviše od svega intrigira navodni survival mod za do 100 igrača. Međutim, Sega planira preraditi i klasično iskustvo za jednog igrača, pa očekujte najbolje (ili najgore?) iz oba svijeta.

Sve ovo dijelom je transformacije u live service vode. Japanski izdavač smatra kako ima dovoljno snažne IP-ove koji mogu izgurati takav način monetizacije, a osim Crazy Taxia na tom polju Sega snažno računa i na povratak Jet Set igre, također u remake izdanju.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano