Vijesti

Novi Cyberpunk 2077 traileri razotkrili su najimpresivniji grad u igrama ikad

Treća epizoda Cyberpunk 2077 Night City Wirea između ostalog donijela je dva nova gameplay trailera koja su totalno razotkrila raznolikost Night Cityja za kojeg sada slobodno i bez zadrške možemo reći – najimpresivnijeg grada u videoigrama ikad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi u GTA stilu donosi prikaze raznih dijelova Night Cityja, njegovih stanovnika i lifestyle raznolikosti kroz 3 minute in-engine videa.

Svaki od kvartova izgleda drugačije, ljudi se drugačije ponašaju, oblače i sadrže različite interesne točke. Više o gradu i njegovim stanovnicima možete saznati na posebnoj internet stranici koju ćemo, pretpostavljamo, u GTA V stilu moći i unutar igre.

Drugi trailer kroz skoro 5 minuta donosi prikaz svih bandi u igri. Svaka od njih posjeduje svoj dio grada, ima svoj stil, ambicije i neprijateljske frakcije, a developeri su naglasili kako se nažalost nećemo moći učlaniti u svaku od njih, ali ćemo s većinom njih imati direktnog posla.

Ima tu svega, od Maelstroma koji propagiraju “pola robot, pola čovjek” život i toliko su natrpani augmentacijama da su neprepoznatljivi, preko 6th Street Ganga koji izgledaju i ponašaju se kao bande LA-a 90-ih do Moxesa – bande u koju se primaju samo feministice.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano