Vijesti

Novi dan, novi PS5 i DualShock 5 renderi

Kraj je godine. Tko je napravio plan na poslu – napravio je. Tko nije i neće. Ista stvar je s igraćom industrijom. Krenut će ovih dana zatišje, ali neće dugo potrajati jer iduće godine dolaze next-gen konzole.

Microsoft je otkrio prvu next-gen inačicu Xboxa koja nosi naziv Series X. Da, idući Xbox se zove samo Xbox s dodatkom Series X što znači da ćemo sigurno dobiti i još nekoliko verzija konzola. Očekujte opet Xbox Series XXX i PS5 Pro.

Dok Sony službeno ne pokaže PS5, igrači, a i mi sami zabavljamo se renderima nastalim na patentima i konceptualnim idejama. DualShock 5 će gotovo sigurno biti jako sličan trenutnom DualShocku 4 na što sugeriraju svi mogući patenti. Itekako je moguće da će DS5 izgledati ovako.

Jedino što sad većina igrača očekuje da će DualShock 5 ponuditi dodatne opcije i približiti se Xboxu i njihovim Elite verzijama. Mi pak mislimo da će Sony izdati svoju DualShock 5 Elite verziju jer zašto ne? Treba zaraditi dodatno.

Ako odvojite malo vremena za istraživanje gaming tema po internetu, svijet se zabavlja izgledom novog Xboxa i s igrom u kojoj je guska glavni lik. S druge strane, sve više entuzijasta na temelju dostupnih podataka radi svoje verzije PS5 konzole, koja će u svim primjerima imati nadamo se kvalitetno riješeno hlađenje.

Što kažete na ovaj dizajn PlayStationa 5? (Kliknite za veću sliku)!

Podrži FFA

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo nekoliko pogodnosti.

PODRŽI NAS

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close