Vijesti

Novi DualSense Edge kontroler za zahtjevnije igrače izlazi u siječnju i košta poput pola PS5

Sony je u kolovozu predstavio DualSense Edge, koji će po svemu prikazanom zadovoljiti one koji traže više od jednog modernog kontrolera, a ponajviše u svrhu natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodatne funkcionalne tipke, mapiranje te namještanje osjetljivosti stvorit će temelje za još kvalitetnije igranje, a sve to stiže u Edge paketu početkom 2023.

Za mijenjanje profila i još štošta dodane su tzv. funkcijske tipke u podnožje kontrolera, a na pozadini će se pronaći dvije nove tipke koje su napredniji igrači zavoljeli kod Back Button dodatka za DualShock 4 PS4 kontroler, a na koje se može mapirati bilo koja druga tipka s kontrolera.

Bogati paket i paprena cijena

Moći će se izmjenjivati analog palice, sam izgled i sve ostale funkcionalnosti ostaju s originalnog DualSense kontrolera, a preporučena prodajna cijena iznosit će paprenih 240 eura (oko 1800 kuna). Podsjećamo, preporučena prodajna cijena za PS5 Digital iznosi 450 eura. Uz to, za slučaj da krenu driftati, moći ćete kupiti zamjenske analog palice zajedno s modulima za 25 eura.

Edge, koji dolazi s jako zgodnom torbicom u paketu će imati dodatne pozadinske palice, promjenjive analog sticove različitih visina, pleteni USB kabel kojeg se može “zaključati” na kontroler (za niži odziv), a kako sve to izgleda u praksi pogledajte ispod.

ffa anketa

Vrijedi li napredniji DualSense Edge kontroler preko 1800 kuna?

  • Ne 92%
  • Da 8%
Hvala ti 🎉

DualSense Edge moći će se kupiti na Sonyjevoj Direct online trgovini od 26. 1. iduće godine, a budući da ona još nije podržana u Hrvatskoj čekat ćemo do kraja veljače, kada će 23. 2. postati dostupan u klasičnim trgovinama.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano