Vijesti

Novi God of War će plesati na granici fotorealizma i navodno će biti otkriven narednog mjeseca

Nakon one prve prezentacije PlayStation 5 igara jedna stvar definitivno je svima jasna – Sony nije prikazao sve što priprema za tzv. “launch window” period do 6 mjeseci od izlaska konzole. Budući da smo prethodni God of War igrali još 2018., logika nam nalaže kako bismo uskoro trebali svjedočiti najavi nastavka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je posljednjih dana počelo tvrditi i nekoliko leakera s navodnim insajderskim informacijama, dok je najzvučnije ime Youtuber Moore’s Law is Dead. On navodno ima čvrste informacije iz velikog izvora, a dosad se dokazao kao legitiman insajder kojeg smo u više navrata citirali i na FFA.

Kako kaže Youtuber kojem svi vjeruju, Sony će na novoj PS5 prezentaciji koja će se održati u 8. mjesecu (neki drugi pričaju o 6. 8.) prikazati još dvije nove velike igre. Novi God of War navodno će biti na rubu fotorealizma, a izlazak je planiran na jesen 2021. godine. Što ima smisla.

Druga velika Sonyjeva ekskluziva također bi trebala biti otkrivena na idućoj prezentaciji, a radi se o launch naslovu koji je ujedno i nastavak jedne starije Sonyjeve franšize te na kojem radi Mark Cerny osobno. Moore’s Law Is Dead nije želio/mogao otkriti više od toga.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano