Vijesti

Novi Gran Turismo je u razvoju i biti će kombinacija svega

CEO Polyphony Digitala i kreator Gran Turisma Kazunori Yamauchi je za GT Planet, a prigodom Nurburgring GT Sport eventa potvrdio kako njegov studio već razvija novi Gran Turismo. Znali smo to već i prije, međutim, ovo je prvi put da je netko to službeno potvrdio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje radi li se o klasičnom Gran Turismu pod rednim brojem 7 ili GT Sport nastavku, Yamauchi nije želio specificirati, već je napomenuo da će on biti kombinacija svega. Prošlosti, sadašnjosti, ali i budućnosti. “Gran Turismo u kompletnoj formi.”

Uzeti ćemo si slobodu pa prevesti to u slobodnom stilu, dakle, čeka nas klasični Gran Turismo (vjerojatno 7) s uspješnim GT Sport elementima, ali i nekim novostima. Nadamo se da pod “prošlost” ne znači recikliranje automobila iz prošlih igara pod “standard” imenom… sjetite se GT6.

PS5 za bolje VR vizuale

Na pitanje platforme također je bio neodređen, ali je praktički potvrdio VR podršku koja će s PlayStationom 5 biti iznimna, jer veća snaga konzole će osigurati bolje izvođenje u VR-u.

“VR je iznimno pogodan za racing igre i potrebna nam je sva snaga koja se može ponuditi” izjavio je za kraj, izbjegavši pričati konkretno o snazi PlayStationa 5.

Podsjetimo se da je Gran Turismo 6 za PS3 izašao 2013. godine, 2017. je izašao GT Sport, a GT7, nadamo se, mogao bi čak biti launch naslov za PlayStation 5 krajem iduće godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano