Vijesti

Novi Kingdom Hearts naslov bit će spreman za 20. rođendan serijala

Kreativni direktor Tetsuya Nomura je u nedavnom razgovoru za Famitsu otkrio kako je tim zadužen za Kingdom Hearts igre započeo rad na potpuno novom naslovu popularnog RPG serijala. Njihov primarni cilj je izbaciti igru 2022. kako bi dočekala 20. godišnjicu franšize.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Naporno radimo na 20. godišnjici. Kingdom Hearts: Melody of Memory došao je netom prije nego li smo počeli raditi na novom naslovu, tako da je glavna ekipa pomogla i oko njega. Jednom kad budemo u mogućnosti najaviti nešto u budućnosti, mislim kako ćete mnogi biti iznenađeni. Radujem se tome“ izjavio je Nomura.

S obzirom na ogroman vremenski razmak između drugog i trećeg nastavka Kingdom Heartsa, mogli bi pretpostaviti kako se radi o posve novom naslovu u crossover serijalu Disney x Square. No, kako su u svijetu KH-a razni spin-offovi i sporedni naslovi redovita pojava, teško je bilo što sa sigurnošću reći.

Nomura je također izjavio kako originalni naslovi franšize neće biti portani za Nintendo Switch. Priznao je kako su razmišljali o tome, ali se postupak prebacivanja igara na Nintendovu konzolu pokazao tehnološki teškim.

Dok čekamo neke konkretnije vijesti o novom naslovu, imat ćemo priliku zaigrati Kingdom Hearts: Melody of Memory koji dolazi 13. studenog na PS4, Xbox One i Nintendo Switch.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano