Vijesti

Novi MMO Lost Ark je druga igra u povijesti s brojem istovremenih igrača na Steamu

Svijet ima novi popularni MMO. Nakon što je poharao istok od 2019., te nakon porođajnih poteškoća koje je donijelo globalno lansiranje prije nekoliko dana, ovaj F2P MMORPG naslov je najigraniji na Steamu. Nakon prvog vikenda istaknuo se u samom vrhu najvećih igara svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U trenutku pisanja ovog teksta Lost Ark igra nevjerojatnih 1,2 milijuna igrača te je daleko najpopularniji naslov na Steamu danas, a jučer ga je u jednom trenutku igralo 1,325 milijuna igrača, po čemu je drugi naslov u povijesti koji je dostigao tu brojku.

Prije toga to je napravio tek PUBG, koji je prije 4 godine bio liga sa sebe s vjerojatno još dugo vremena nedostižnih 3,25 milijuna istovremeno akvitnih igrača. Listu od top 5 naslova u kategoriji zatvaraju CS: GO, Dota 2 i Cyberpunk 2077.

Ogromna popularnost ima i svoju cijenu. Ekipa na forumu tokom čitave nedjelje javljala je greške kod spajanja, a brojni igrači od njih preko milijun čekaju u redovima svoje mjesto na serverima.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano