Vijesti

Novi PS+ Premium klasici dobili su trofeje

Nemaju svi PlayStation Plus Premium klasični naslovi podršu za trofeje. Ovisi to ponajviše o izdavaču, međutim, kada je to Sony, onda su tu vjerojatno i trofeji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jučer su PS+ Extra i Premium dobili 17 novih naslova. Tu su Ghostwire Tokyio, Tchia, Uncharted Legacy of Thieves kolekcija, Rainbow Six Extraction i drugi, a Premium pretplatnici dobili su tri klasika. Ridge Racer Type 4, Ape Academy 2 i Syphon Filter: Dark Mirror.

Ridge Racer je prošao lišo, ali zato su trofeje, zajedno s platinastim, dobili PSP klasici Ape Academy 2 i Syphon Filter: Dark Mirror. Trofeji za Syphon FIlter su simbolični, izgleda da je za platinu dovoljno samo preći igru i sve trening misije, dok su oni za Ape Academy 2 kao party već malo zanimljiviji, ali ništa previše izazovno.

Svejedno, lijepo je vidjeti podršku za trofeje u starim igrama. Popis svih PlayStation Plus i Extra naslova izdanih dosad možete pronaći u FFA vodiču ovdje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano