Vijesti

Novi prikaz Alana Wakea 2 pomutit će vam um

“U horor priči postoje samo žrtve i čudovišta, a bitno je ne biti ni jedno ni drugo”, Alan kao narator započinje najnoviji trailer za nadolazeći Alan Wake 2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj prilično bizaran trailer, mješavinu live prikaza i gameplay sekvenci, potencirali bismo kao jedan od najboljih prikaza u posljednje vrijeme. U prilog mu ide i činjenica da je ovo prvi prikaz baš s fokusom na Alana (premda nismo sigurni je li ovo “pravi Alan), umjesto nove protagonistice, FBI agentice Sage Anderson.

Tzv. Dark Place opisuje se kao mračni svijet stvoren iz Alanovog napaćenog uma, a potom se reda čitav niz noćnih mora. Primijetite da facijalne ekspresije izgledaju sjajno, a izgledat će sjajno i u igri, budući da je Remedy potvrdio kako će i u sama igra ispreplitati za stvarno odglumljene scene i gameplay. A potom su tu sjajni detalji, poput jakne Max Paynea.

Alan Wake 2 zakazan je za 27. 10. za XSX/S, PS5 i PC, gdje će ekskluzivno izaći na Epic Games Storeu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano